SUSHI FACTORY

SUSHI FACTORY heerlijke sushi en meer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1924 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Factory. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 8:36 Lekker gegeten, heerlijke sushi.
22 mei 2022 om 20:45 Pokebowl was echt ondermaats..was helemaal koud met oude rijst, koude (oude) garnalen in stukjes, ik denk dat het 2 of 3 garnalen zijn, fijngesneden. Bijgerecht “ krokante” kip, was koud en het krokante was ver te zoeken. jammer bezorging prima
9 mei 2022 om 0:54 Ze falen in mijn ogen nooit, het eten is er altijd snel, stomend heet,heerlijk op smaak elke keer weer.
7 mei 2022 om 20:42 Bezorging is meestal bij mij een kwartier te vroeg dit keer gewoon precies op de tijd dat ik had aangegeven. Wel jammer dat de zalm sashimi in kleine stukjes was gesneden. Vooral omdat normaal het grotere zijn. Misschien komt het door de oorlog in
1 mei 2022 om 18:52 Was weer lekker en snel bezorgd
30 apr 2022 om 20:35 De bezorger was veel te laat en was mij aan het sms’en dat ik de bestelling moest komen halen in een heel andere straat omdat hij verdwaald was. Dat heb ik niet gedaan dus was de bezorger echt heel laat. Bijna anderhalf uur gewacht.
28 apr 2022 om 22:10 Het eten is heerlijk je proeft dat de productaltijd vers is, de bestellingen wordt op de minute nauwkeurig op tijd bezorgd. Service in het restaurant is altijd gastvrij en behulpzaam. Ik kom zeker snel weer langs!! Rico en mary
28 apr 2022 om 21:51 I truly like poke bowls that are made there! Always fresh and really tasty. Either pick up or order is on time, often even earlier, the stuff always friendly and nice. One of my favorite places in the area :)
26 apr 2022 om 16:26 Bezorging was prima en snel, maar het eten was niet echt lekker kan beter :S
25 apr 2022 om 20:25 Gyoza was helaas opgewarmd en aangebrand leek het. Verder wel oké gegeten
22 apr 2022 om 22:54 Super lekkere bokebowl
22 apr 2022 om 21:55 Was weer goed en snel bezorgd.